Låtval

LÅTVAL

När Dr Dixon väljer ut låtar till sin repertoar är första frågorna som ställs: Funkar detta på dansgolvet? Kommer man hoppa till detta? Kommer man kunna sjunga med? Kommer de flesta känna igen låten?

Det finns nämligen många fantastiskt bra låtar som vi alla lyssnar på via radio eller Spotify, men som kanske inte är så roliga på ett dansgolv. Här har vi erfarenhet om vad som faktiskt funkar och när!

Om ni har en speciell låt som ni önskar till er fest, så meddelar ni detta till oss i god tid, så provar vi den i vår replokal. Många gånger funkar det och vi kör! Men det finns låtar som är tabu och som vi anser att man inte får röra och göra om eller som vi anser inte går att få till bra. Då meddelar vi det och föreslår att låten finns med antingen i pausmusiken eller att vi spelar upp den via Spotify (exempelvis en brudvals som absolut inte får låta knas).

Kommunikation löser det mesta!

Låtlista (ett axplock)

Disco Inferno

Burning love

I´m so excited

Welcome to the jungle

Ramlar

Could you be loved

Don´t stop believing

Money for nothing

Rebel Yell

Just nu

Ring Ring

Dance with somebody

Enter Sandman

Call me

Hot stuff

Caroline

Highway to hell

Let me entertain you

Thinking out loud

Mamma pappa barn

Händerna mot himlen

Calleth you commeth

Från och med duLåtarna i kursiv stil är några av de låtar vi just nu repar på.

White wedding

Does your mother know

Sex on fire

Locked out of heaven

Panama

You really got me

Basket Case

Vittring

Jump

The best

Final Countdown

Boys are back in town

Beds are burning

Uptown funk

Oh la la

Flickorna på TV2

Run to the hills

Its a long way to the top

I shot the sheriff

Cocaine


Mfl mfl mfl och många fler

PAUSMUSIK


Innan vi går på och levererar partymusiken live, så ser vi till att musik spelas upp i väntan på. 

När vi tar pauser mellan våra set, vilket är nödvändigt både för oss och er på dansgolvet, spelar vi partymusik via Spotify så att det hela tiden är party för de otröttliga festprissarna.

När vi spelat vårt sista set så drar vi igång musik via Spotify igen för att runda av aftonen. Denna musik går medan vi sakta börjar packa ihop. 

Om ni vet med er att ni bland gästerna har festprissar som aldrig kan få nog, så är vår rekommendation att ni ordnar med egen mindre anläggning. Men lägg inte för mycket krut och pengar på det, då vår erfarenhet säger att de flesta inte orkar partaja mer efter att vi kört 3-4 set med partymusik.